Eriti happy olen ilusa eestiaegse lindiliistu üle
Kuum aprill 2014
Kuum aprill 2014
Aprill algas märgindusega.
Otsin Välis-Eesti vabadusvõitlejate mälestusriste-medaleid..
Saksa Raudristiga seotud asjad meeldivad ka..
Ja eksootilisi tääke võib alati pakkuda..
Re: Kuum aprill 2014
Ühe mehe asjad kahest vastasleeri väest.
Rihmal nimi ka sees.
Mis masti pannalt isand kandis?ivalO kirjutas:Ühe mehe asjad kahest vastasleeri väest. Rihmal nimi ka sees.
Sain aru, et oli Diviisis!
Aga praegu aeg maha võetud ja asi täpsustamisel, kuna tütar ei jaganud seda värki üldse.
Aga praegu aeg maha võetud ja asi täpsustamisel, kuna tütar ei jaganud seda värki üldse.
1. Badge, marking the graduation from Polotsky Corps of Cadets.
2. Distinctive badge of the Imperial Russian Fire Society for lifelong members-competitors.
2. Distinctive badge of the Imperial Russian Fire Society for lifelong members-competitors.
Olen Venelane, pole Nõukogude.
-
funker
Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
Ja mind huvitaks lindiliistul 300 aastat Romanovite dünastiat kõrval olev lint?funker kirjutas:Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
Ristidest vasakpoolsem peaks olema Diviisi mälestusrist
(1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestadatonu kirjutas:Ja mind huvitaks lindiliistul 300 aastat Romanovite dünastiat kõrval olev lint?funker kirjutas:Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
Ristidest vasakpoolsem peaks olema Diviisi mälestusrist
(2) 30-te lindiliistul on WS ja Romanovite medali vahel kahe tuletõrjeristi lindikesed (vt pilti)
Pildi allkiri "tuletõrje märkide täislaks" pole õige. Puudub tuletõrje kõrgem hoolsusmärk.Borja kirjutas:(1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestadatonu kirjutas:Ja mind huvitaks lindiliistul 300 aastat Romanovite dünastiat kõrval olev lint?funker kirjutas:Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
Ristidest vasakpoolsem peaks olema Diviisi mälestusrist![]()
(2) 30-te lindiliistul on WS ja Romanovite medali vahel kahe tuletõrjeristi lindikesed (vt pilti)
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
-
funker
Vasakpoolne peaks olema Eesti Diviisi veteranirist, teine pataljon Narva veteranirist aga mis see kolmas on?Borja kirjutas: (1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestada![]()
Kõiki kolme peaks jagama välis-eesti veteraniühendus. Kas on ka taga olev isik teada? uscha vast teab rohkem?
Borjal täislaksuni ainult 2 sammu:
Võib alati lahkesti pakkuda vanu märke, diplomeid, tunnistusi, fotosid jmt. 5092935
Endale tulid tuletõrjest sellised tundmatud märgid. Ühel tagaküljele pressitud R.Tavast
Võib alati lahkesti pakkuda vanu märke, diplomeid, tunnistusi, fotosid jmt. 5092935
Üks siiski. Balti kongressi märk ei kuulu teenetemärkide sarja.aleks kirjutas:Borjal täislaksuni ainult 2 sammu:
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Kolmiku omanik olevat olnud Roland MAURER.funker kirjutas:Vasakpoolne peaks olema Eesti Diviisi veteranirist, teine pataljon Narva veteranirist aga mis see kolmas on?Borja kirjutas: (1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestada![]()
Kõiki kolme peaks jagama välis-eesti veteraniühendus. Kas on ka taga olev isik teada? uscha vast teab rohkem?
- vasakpoolne: on ilmselt ED veteranirist jah (vähemalt on selles osas kõik üksmeelsed)
- keskmine: ma pole väga kindel, et see on just Narva pataljoni oma - ristikesel kirjed NARVA / KRIVASOO / AUVERE - aga kus siis näit TŠERKASSÕ? Ma oleks nagu varem näinud mingit ristikest TŠERKASSÕ kirjaga? Või on siis Narva pataljonil rohkem neid ristikesi?
- parempoolne: pole seda üldse kunagi näinud ja ristikese enda pealt ei loe ka mingit infi välja...
Üles leidsin oma infobaasist - selline on ka olemas:Või on siis Narva pataljonil rohkem neid ristikesi?
- Manused
-
- y.jpg (54.63 KiB) Vaadatud 1510 korda