Luureandmed Sul päris õiged. Kmr Grahv küll mõni aeg tagasi ei olnud veel oma lõppotsust langetanudLoCo kirjutas:Luureandmete järgi on enamus Pärnu mehi hõivatud teiste tegemistega...
wehrmacht.pri.ee kokkusaamine Tallinnas 03.04.2010
Re: wehrmacht.pri.ee kokkusaamine Tallinnas 03.04.2010
Kuni siiani olid minu plaanid suhteliselt hägused. Kahjuks nüüdseks selgunud, et ka minu osalus jääb seekord puudulikuks aga mõtetes olen ma teiega.
http://www.zone.ee/grahv
- Flaki-Poiss
- Huviline
grahv kirjutas:Kuni siiani olid minu plaanid suhteliselt hägused. Kahjuks nüüdseks selgunud, et ka minu osalus jääb seekord puudulikuks aga mõtetes olen ma teiega.
Sama siin
Ad victoriam, Ex machina Non sibi sed, Patria
Praegu ei ole võimeline enamaks, ütlen vaid nii palju, et Ussa märss on minu juures. Kas panen põlema või lasen rongi alt läbi?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Mnjaa
... Tuleb mainida, et kõiksugu olukirjeldused ning foto- ja videomaterjalid oleksid ääretult teretulnud!
Ära selle koti põletamisega torma - mul läheb seda veel vaja ehk.
foorum.rindeleht.ee
Kriuks kirjutas:Mnjaa... Tuleb mainida, et kõiksugu olukirjeldused ning foto- ja videomaterjalid oleksid ääretult teretulnud!
Hilisemast üritusest on mul mobiilis ka üks video, kus kamraadid divine ja uscha tantsivad Marlene Dietrichi Lili Marleeni saatel, aga ma kardan, et see ei kuulu avalikustamisele
Esmaspäeva õhtu ,saab ehk mõned pildid ka üles pandud ,kui kamraadidel huvi oleks?
Ostan MG 34,42 kuulipilduja lafeti osi 56904029
No miks huvi pole, saaks naisele näidata, et ikka õiges kohas käisin, hilisemast nagunii suurt ei mäleta.jäääär kirjutas:Esmaspäeva õhtu ,saab ehk mõned pildid ka üles pandud ,kui kamraadidel huvi oleks?
PS: vaatasin järgi- mu TAV-i tops kah 40, aga kaup endiselt jõus.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Mõningad pildid üritusest!

Tagasiteel Võrru peatusime Vikingite külas ,et kõhtu kinnitada ja seal kohtasime sellist tegelast,kes pildil! Päris lahe koht oli!!!

Tagasiteel Võrru peatusime Vikingite külas ,et kõhtu kinnitada ja seal kohtasime sellist tegelast,kes pildil! Päris lahe koht oli!!!

Ostan MG 34,42 kuulipilduja lafeti osi 56904029
Ohoo - mehi nagu murdu!
Kahju ainult, et kasutajanimesid kusagilt välja ei loe ...
Foorumiliikmeid oleks võinud rohkem olla. Enamus mehi tundsin juba varem. Ma lootsin ikka näha tegelasi, kes siiani peituvad fooruminime taha.Kriuks kirjutas:Ohoo - mehi nagu murdu!Kahju ainult, et kasutajanimesid kusagilt välja ei loe ...