Viktoriin!
- Kuperjanov
- Huviline
Siit sellest täpsemalt
http://en.wikipedia.org/wiki/Werwolf
http://en.wikipedia.org/wiki/Werwolf
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
Helen
Idee hilisemaks genereerijaks võis hiljem tõesti olla Goebbels, kuid idee looja oli ikkagi minu poolt väljapakutud. Raudne värk.Lihtsalt alles mõned päevad tagasi lugesin kirjatükki neist libahuntidest, gruppide struktuuridest ja nii edasi.....
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Niederland
- Veteran
- Kuperjanov
- Huviline
???
Esitan kolm väga lihtsat küsimust.Kes esimesena vastab õieti vähemalt kahele, on võitja:
1. Kes oli see kena piloot, kes pakkus Hitlerile 1945.a dramaatilise aprillikuu lõpus lennata Berliinist minema???
2. Kohe, täitsa-täitsa Venemaa kampaania alguses külastas Hitler ja temal külas viibiv Mussolini ühte tuntud piirilähedast objekti.Sellest on ka mitmetes dokumentaalfilmides katkendeid.Mis tuntud objektiga on tegu???
3. Kõik teavad mis asi on gangreen.Nimetage üks sümptom, tänu millele ka haige kõrvalolija võis saada aru, millega tegu???
1. Kes oli see kena piloot, kes pakkus Hitlerile 1945.a dramaatilise aprillikuu lõpus lennata Berliinist minema???
2. Kohe, täitsa-täitsa Venemaa kampaania alguses külastas Hitler ja temal külas viibiv Mussolini ühte tuntud piirilähedast objekti.Sellest on ka mitmetes dokumentaalfilmides katkendeid.Mis tuntud objektiga on tegu???
3. Kõik teavad mis asi on gangreen.Nimetage üks sümptom, tänu millele ka haige kõrvalolija võis saada aru, millega tegu???
- Niederland
- Veteran
1.Hanna Reitsch
2.Rastenburg
3.Nahk muutub mustaks ja hakkas haisema.
2.Rastenburg
3.Nahk muutub mustaks ja hakkas haisema.
Viimati muutis Niederland, K Mär 01, 2006 10:04 pm, muudetud 1 kord kokku.
- Kuperjanov
- Huviline
Palju õnne!!!
No nii, Niederland, kähku poodi.Ja, et üksi ei jooks.
Ja pärast viimast küsimust on järg jälle Niederlandi käes. Küsimus 2. all pidasin silmas Bresti kindlust.....
P.S. Ja paluks ka mind ohjeldamatult õnnitleda II koha ja hõbemedali saamise puhul.Kuna auhind on üks, siis ma peaksin võtma märgilt nt mõõgad ja III koha mees kiivri. Aga okey, kuna mul selline asi olemas, kasuta komplektselt
Ja pärast viimast küsimust on järg jälle Niederlandi käes. Küsimus 2. all pidasin silmas Bresti kindlust.....
P.S. Ja paluks ka mind ohjeldamatult õnnitleda II koha ja hõbemedali saamise puhul.Kuna auhind on üks, siis ma peaksin võtma märgilt nt mõõgad ja III koha mees kiivri. Aga okey, kuna mul selline asi olemas, kasuta komplektselt
Viimati muutis kortik, K Mär 01, 2006 10:11 pm, muudetud 1 kord kokku.
- Niederland
- Veteran
- Niederland
- Veteran