Eesti Punase Risti medaleid Narvast nagu saelaudu..

Kardad, et on koopia? Postita siia!
Otsid kinnitust eseme originaalsuse kohta? Postita samuti siia!
Vasta
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Eesti Punase Risti medaleid Narvast nagu saelaudu..

Postitus Postitas Borja »

..minu osta konto mälus on müük, kus see praegu müügisolev medal samade piltidega veel 2024.a maha müüdi:
https://www.osta.ee/haruldane-ew-eesti- ... 03672.html

..mõlemal juhul on müüjaks Narva venkar aga erinevad kasutajanimed on - vaatan, kas saan kuidagi ka tolle eelmise müügi oma sisselogitud konto alt siia linkida...

..aga mida targemad arvavad :twisted: :roll:

Lisatud:
..tra mul ei õnnestu oma sisselogitud kontolt toda vana müüki siia juurde linkida - aga mitte ainult pildid vaid ka kogu kuulutuse kujundus on samad mis sellel müügil siin.. mina seda küll mingi loogikaga seletada ei oska - misstoimub :twisted: :roll: :roll:
Otsin Välis-Eesti vabadusvõitlejate mälestusriste-medaleid..
Saksa Raudristiga seotud asjad meeldivad ka..

Ja eksootilisi tääke võib alati pakkuda..
Kasutaja avatar
tossom
Veteran

Re: Eesti Punase Risti medaleid Narvast nagu saelaudu..

Postitus Postitas tossom »

See Narvas elav tegelane on ostapunktee-s vähemalt nelja kui mitme viie erineva kasutajanimega. Ka topib ühtesid ja samu asju mitukümmend korda üles, jube väsitav. Lisan veel, et tegemist on maksmise puhul kroonilise venitajaga, ise olen ostas kogu tema ''organisatsiooni'' ära blokeerinud ja soovitan seda ka teistele.
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Postitus Postitas Borja »

Tänud, tossom - midagi sellist ma oletasingi..
Et narvavenkar "ringitab" ühte ja sama Eesti Punase Risti medalit omaenese erinevate ostakontode vahel, et hinda juurde kruvida :twisted: :mrgreen:

Muideks - on see medal üldse õige :?: või "pestakse" nende pseudomüükidega hoopis võltsingut parketikõlbulikuks :?: :?:
Otsin Välis-Eesti vabadusvõitlejate mälestusriste-medaleid..
Saksa Raudristiga seotud asjad meeldivad ka..

Ja eksootilisi tääke võib alati pakkuda..
Kasutaja avatar
muhumetsad
Huviline

Postitus Postitas muhumetsad »

Mina lõikan sellest skeemist näiteks kasu . Aastate jooksul on mul jäänud alles mitmeid asju , mis EdAwardi "palgatud" kontod minult ostnud on . Asi nimelt selles , et ilmselt on nende kontode omanikud vanemad slaavlased , kes ajapikku närbuvad ja minema lähevad . Kui siis EdAward on piisava koguse asju kokku ostnud erinevate kontodega ja palub köik koos ära saata siis mina loomulikult palun sellisele koossaatmisele kinnitust ka teistelt kontodelt , kas nad ikka on nõus omi ostusi kättesaamast Edi käest....tihtipeale vastust nendele päringutele ei tule ja ma neid kaupasi ära ei saada :) Ed on küll nördinud aga .... :arrow:
Pudelid ja kaardid on peamised
Vasta

Mine “Originaal & Koopia/Authentic & Fake”