Keskmises reas rohelise lindiga on Idapataljonide (väeosa)rist aga mis on otse tema all musta lindiga

Raamatus on ju kirjas- Narva ruumi lahingutest osavõtja mälestusrist.Borja kirjutas: Samas ei ole mulle midagi selge ka keskmise märgiga - ons see siis Kirde-Eesti lahingute komplekt // kamapaaniamedal või mis? Pataljon NARVA märk ta ilmselt ju ei ole?
Keskmisel ju selgelt kirjad peal, Auvere,Krivasoo, Narva 1943-1944, ehk siis seal ruumis lahingutes osalenute oma ma arvanBorja kirjutas:See on minu kolmene komplekt, mida ma ka varem siin foorumis näidanud olen.Raudrist kirjutas:Taustal on ehk ikka trikolor varrukaembleem.tonu kirjutas:Parempoolsel kas on EMM ?????? mis see tähendab? Kas taustal on mingi maakonna vapp?funker kirjutas:Ühes varasemas teemas oli ka neid. Kaks kirjas, kõige parempoolsem on aga mis?
"MM" võib olla hoopis O või ka lihtsalt risti haru.
Ka minu oletus on, et see vasakult kolmas on vist Eesti Omakaitse märk - kui risti püstpuu on selgelt E, siis rõhtpuu on ehk O.. ja tegelt vihjab ju ka lindi valge värv nagu Omakaitse käelindile?
Samas ei ole mulle midagi selge ka keskmise märgiga - ons see siis Kirde-Eesti lahingute komplekt // kamapaaniamedal või mis? Pataljon NARVA märk ta ilmselt ju ei ole?